LCCI Nyelvvizsgaközpont

A Londoni Kereskedelmi és Iparkamara Vizsgáztatói Testülete (LCCI) 1887 óta működő szervezet, mely vezető szerepet játszik a világon az angol üzleti szaknyelvvizsgák bizonyítványainak odaítélésében. A Testület a világ 125 országában, több ezer vizsgahellyel működik a Pearson égisze alatt.

Az LCCI okleveleket számos angolszász egyetem, szakmai szervezet és munkaadó ismeri el magas színvonala és valós tudást tükröző bizonyítványa miatt. Az angol üzleti szaknyelvvizsgát sokan harmadik generációs vizsgaként tartják számon, mivel a vizsgakérdések valós üzleti szituációba vannak ágyazva, a feladatok igen produktívak és a sikeres vizsgázó használható tudásról ad számot.

A vizsgarendszer külföldi fejlesztésű, üzleti szakirányú nyelvvizsga. A vizsga angol nyelvű, egynyelvű (tehát fordítási feladatot nem tartalmaz). Mindhárom szinten csak az írásbeli rész alatt használható kereskedelmi forgalomba hozott egy- vagy kétnyelvű általános nyomtatott szótár. A nyelvvizsgaközpont 12 hazai vizsgahellyel rendelkezik.

Évente öt vizsgaidőszak van: február, április, június, szeptember és november hónapokban.

Elérhetőségek

  • Honlap: http://lcci.hu/
  • E-mail:
  • Telefonszám: 06 1 630 9624
  • Cím: 1028 Budapest Fuvola u. 5/A.
  • Ügyfélfogadás: H-P 9.00 – 12.00, H-CS 13.00 – 15.00

A LCCI nyelvvizsga típusai