EZRA Nyelvvizsgaközpont

Az EZRA Humánszolgáltató Kft. fő tevékenysége a cigány/lovári nyelvoktatás és nyelvvizsgáztatás. A vizsgaközpont felkészült nyelvtanárai több mint 19 éve segítik a felsőfokú intézmények azon hallgatóit, akik ebből a nyelvből szeretnének diplomájuk mellé nyelvvizsga-bizonyítványt szerezni. A képzések a jogszabályi követelmények szigorú betartása mellett történnek.

Az EZRA Nyelvvizsgaközpont felnőttképzési regisztrációval (nyilvántartási szám: 01016/2009) is rendelkezik, melynek minden KER szintre van képzési terve és tematikája (A2, B1, B2, C1). A vizsgaközpontban kötött tanrendben előírt óravázlatokkal és kiszámítható követelményrendszerrel találkozhat a nyelvtanuló.

Az EZRA Nyelvvizsgarendszer a Közös Európai Referenciakeretben (KER) meghatározott, az Európa Tanács által ajánlott és akkreditált szintű – A2 (belépő), B1 (alapfok), B2 (középfok) és C1 (felsőfokú) –, államilag elismert kétnyelvű általános nyelvvizsga-bizonyítvány megszerzését teszi lehetővé szóbeli, írásbeli és komplex vizsgatípusokból. A vizsgaközpontban jelenleg lovári cigány nyelvből lehet vizsgát tenni. A vizsgaközpont 6 vizsgahellyel rendelkezik.

Elérhetőségek

  • Honlap: https://www.ezranyelviskola.hu/
  • E-mail:
  • Telefonszám: 06 70 400-6555
  • Cím: 5600 Békéscsaba, Derkovits sor 3/1. fsz. 60.
  • Ügyfélfogadás: H-P 8:00–16:00 (előzetesen mobilon)

A EZRA nyelvvizsga típusai