Nyelvvizsgára készülök – A vizsgaközpontok listája

Hol tehetek nyelvvizsgát? Milyen nyelvvizsgát érdemes választanom? Melyik vizsgaközpont van hozzám a legközelebb? Most megmutatjuk!


Az oldalunkon található Nyelvvizsgaközpontok elnevezésű aloldalon mindenki megtalálhatja a számára szimpatikus nyelvvizsgaközpontot. A vizsgaközpont nevére kattintva annak aloldalára kerül a látogató, ahol egy részletes bemutatkozást és leírást olvashat el a vizsgaközpont történetéről és vizsgarendszereiről. Ezen az oldalon láthatóak többek között a vizsgaközpont elérhetőségei és országos vizsgahelyei is.

fotó: pixabay.com


Nyelvvizsgák összehasonlítása

Ha a leendő nyelvvizsgázó esetleg nem tudna dönteni az általa válaszott nyelvvizsgaközpontok vagy annak vizsgarendszerei közül, ne aggódjon: az oldalunkon található Nyelvvizsgák összehasonlítása elnevezésű menüpont segítségével pofon egyszerű a vizsgaközpontok vizsgarendszereinek összehasonlítása. Az említett oldalt érdemes asztali gépen vagy laptopon meglátogatni, hiszen ezeken a platformokon van lehetőség három vizsgarendszer kiválasztására, majd azok összehasonlítására. Az összehasonlítás során kiderül többek között az is, hogy a választott vizsgarendszer mennyibe kerül, milyen nyelveken érhető el, van-e lehetőség online nyelvvizsgázásra, és hogy milyen is pontosan a vizsga írás- vagy szóbeli része.

Fontos megjegyezni, hogy a vizsgaközpontokat bemutató aloldalunkat érdemes többször is ellenőrizni, hiszen folyamatosan bővül.

Ha nyelvvizsgára készülsz, de még nem érzed elég szilárdnak nyelvtudásodat, akkor látogasd meg előző cikkünket, ahol egy remekül elkészített, angol és német nyelv gyakorlására is alkalmas applikációt mutattunk be.

Azért ha lehet, a nyelvtanulás ne menjen a nyári szabadság rovására. Próbálj meg minél több időt a szabadban tölteni, és ha teheted, pihenj és relaxálj minél többet!