Ha nyelvvizsgára készültök, ezt az ingyenes applikációt mindenképpen érdemes megnézni!

A legújabb cikkünkben bemutatott, nyelvi készséget fejlesztő alkalmazással szinte játék a tanulás: érdekes témákra, különleges videókra, és nem utolsó sorban rengeteg hasznos információra tehet szert az alkalmazás használója – mindezt teljesen ingyen.


Az English Club TV alkalmazásában több mint 1000 videós tartalom található meg tematikákra és nyelvtani kérdésekre osztva. A tanulás megkezdése roppant egyszerű: az alkalmazás elindítása után csak a legelső leckét kell kiválasztani, és már kezdődhet is a móka!

Az applikációban szereplő videóanyagok nagyban járulnak hozzá a hallás- és beszédértési nyelvismeretek elsajátításához. A videók hossza a pár percnyi hosszúságú kategóriától egészen a több órás filmek kategóriájáig nyúlik, így az alkalmazás használója mindig annyi időt tud ráfordítani a tanulásra amennyit éppen szeretne.

nyelvvizsga.hu, mobilos applikációk, mobilos alkalmazások, iphone

forrás: pexels.com


A videók megnézése után egy feladatsort kap a látogató, ami főként nyelvtani kérdésekből és azok lehetséges válaszaiból áll. Az alkalmazás alapvetően ingyenes, de elérhető egy prémium verzió is, amelynek megvásárlásával további érdekes tartalmak válnak elérhetővé. Felkeltette az érdeklődésedet? Az English Club TV alkalmazását ezen a linken keresztül tölthetitek le.


Ha érdekel a téma és úgy érzed, hogy maradt még kérdésed ezzel kapcsolatban, akkor érdemes ellátogatnod oldalunk Hasznos infók menüpontjára is, ahol további nyelvvizsgával kapcsolatos kérdésekre kaphatsz választ. Ha pedig a nyelvtanulással kapcsolatban esetleg angol vagy német nyelv felé szeretnél orientálódni, akkor oldalunk Nyelvtanulás menüpontjában találhatsz angol és német nyelvű szintfelmérőket, különféle tananyagokat, szószedeteket, illetve a nyelvtanulást és vizsgázást segítő tippeket és trükköket!

Végül de nem utolsó sorban: ha nyelvvizsgára készülsz, de még nem választottad ki a számodra megfelelő nyelvvizsgaközpontot és vizsgarendszert, akkor az előbbi kiválasztásában nagy segítségedre lesz a Nyelvvizsgaközpontok aloldalunk, ha pedig az utóbbival kapcsolatban lennének kételyeid, akkor a Nyelvvizsgák összehasonlítása menüpontot Neked találtuk ki!

Forrás: Eduline.hu