Egy kis segítség a nyelvvizsgához

Nyelvvizsgázni készülsz? Most összeszedtük számodra azokat az oldalakat, ahol ingyenes letölthető mintafeladatokat találhatsz a felkészülésed megkönnyítéséhez!


Az ELTE Origó nyelvvizsgájára ezen a linken keresztül, a BME nyelvvizsgájára pedig erre a hivatkozásra kattintva van lehetőség a vizsgát segítő feladatsorok megoldására (a BME esetében egy listát is megtekinthet a látogató, amely a nyelvvizsga szóbeli részén előforduló témákat tartalmazza).

Ha valaki esetleg TELC nyelvvizsgára jelentkezett, akkor annak tartalmát itt most megtekintheti, vagy akár le is töltheti. Hasonló a helyzet a Corvinus nyelvvizsgájával is, melyhez ezen a linken keresztül tekinthetőek meg, majd tölthetőek le a vizsgán megjelenő feladatsorok és azok megoldásai.

Az Euroexam angol vagy német nyelvvizsgáihoz ezen a linken keresztül tekinthetőek meg a vizsgaközpont által kiadott mintafeladatok – alapfokú nyelvvizsgától egészen a felsőfokúig. Az iTolc nyelvvizsgára készülők itt tekinthetik meg, majd próbálhatják ki a vizsgaközpont hivatalos felkészítőjét, amely elvégzése során még vizsgatippeket is kaphatnak a látogatók. A TIT-iXam nyelvvizsga regisztrációhoz majd bejelentkezéshez kötött online próbavizsgájának erre a hivatkozásra kattintva lehet nekigyürkőzni.

fotó: unsplash.com


Ha valaki a Debreceni Egyetem nyelvvizsgájára (avagy DExam vizsgára) készül, akkor a középfokú mintafeladatokat ezen a linken, a felsőfokú teszteket pedig itt találhatja meg. A KJE Nyelvvizsgaközpont társalKODÓ nyelvvizsgájára erre a hivatkozásra kattintva, a Pannon Egyetem nyelvvizsgájára pedig innen lehet felkészülni.

A LanguageCert nyelvvizsgához minden szükséges infót és segítséget erre a linkre kattintva szerezhet meg az érdeklődő, a British Council IELTS nyelvvizsgájára pedig ezen a hivatkozáson keresztül van lehetőség gyakorolni.


Teljes lista

1. ELTE Origó: https://www.onyc.hu/mintafeladatok

2. BME: http://www.bmenyelvvizsga.bme.hu/hu/letoltheto_feladatok/vizsga_elott

3. TELC: http://www.dartmoor.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=88:telc-feladatok&catid=19:honlap&Itemid=200

4. Corvinus: https://www.uni-corvinus.hu/fooldal/kepzes/nyelvvizsga/

5. Euroexam: https://www.euroexam.org/felkeszulok/nezd-meg-vizsgafeladatokat/angol/B2

6. iTolc: https://itolc.hu/felkeszules/

7. TIT-iXam: https://demo.ixam.hu/login

8. DExam: https://www.dexam.hu/?p=p3_b2&l=hu, https://www.dexam.hu/?p=p3_c1&l=hu

9. KJE társalKODÓ: http://tarsalkodo.kodolanyi.hu/felkeszules/mintafeladatok

10. Pannon: https://www.pannon-nyelvvizsga.hu/gyakorlo-feladatok

11. LanguageCert: https://www.languagecert.hu/mintafeladatok_kozepfok

12. British Council IELTS: https://takeielts.britishcouncil.org/take-ielts/prepare/free-ielts-practice-tests

További kellemes, tudásban gazdag felkészülést, és sikeres nyelvvizsgázást kívánunk!
A Nyelvvizsga.hu csapata