KJE Nyelvvizsgaközpont

Az Oktatási Hivatal - Nyelvvizsgát Akkreditáló Testülete (NYAT) 2003. február 10-én a Kodolányi János Egyetem Nyelvvizsgaközpontjában kifejlesztett kétnyelvű társalKODÓ elnevezésű vizsgarendszert, 2006. július 13-án pedig a kétnyelvű gazdálKODÓ elnevezésű vizsgarendszert akkreditálta. Ezáltal a Vizsgaközpont államilag elismert nyelvvizsga-bizonyítvány kiadására jogosult.

Az Oktatási Hivatal Nyelvvizsgát Akkreditáló Testülete (NYAT) 2014. januárban az angol EGYNYELVŰ társalKODÓ, márciusban pedig a német EGYNYELVŰ társalKODÓ elnevezésű vizsgarendszert, majd 2014. december 1-én az EGYNYELVŰ gazdálKODÓ gazdasági szaknyelvi vizsgarendszert akkreditálta.

A KJE Nyelvvizsgaközpont általános egy- és kétnyelvű (társalKODÓ), illetve gazdasági egy- és kétnyelvű (gazdálKODÓ) vizsgarendszereiben három szinten (A2/B1/B2), angol és német nyelven szerezhető államilag elismert nyelvvizsga-bizonyítvány. Mindegyik vizsgarendszerben csak az íráskészségi és közvetítési feladatok alatt használható kereskedelmi forgalomba hozott, egy- vagy kétnyelvű nyomtatott szótár.

A vizsgaközpont országszerte 17 vizsgahellyel rendelkezik.

Elérhetőségek

  • Honlap: http://tarsalkodo.kodolanyi.hu/, http://gazdalkodo.kodolanyi.hu/
  • E-mail: ,
  • Telefonszám: 06 (22) 543-361
  • Cím: 8000 Székesfehérvár, Fürdő utca 1.
  • Ügyfélfogadás: H-Cs 8:00-16:00, P 8:00-14:00

A KJE nyelvvizsga típusai