Októbertől egy új fejlesztésű nyelvvizsgával bővül a Zöld Út Nyelvvizsgaközpont kínálata

Idén ősszel egy új fejlesztésű, államilag elismert általános nyelvvizsga megszerzésére is lesz lehetőség a MATE Zöld Út Nyelvvizsgaközpont vizsgahelyein. A hírek alapján egy fiatalos, friss, kommunikatív szemlélettel és trendi témákkal felszerelkezett nyelvvizsga-típust várhatnak a jelentkezők, melyet angol és francia nyelven lehet majd megszerezni.


Az okos eszközök és applikációk használatától kezdve, a globális klímaváltozáson keresztül egészen a startup és közösségi média világáig befoglalóan lehet majd hasonló témákkal találkozni a Zöld Út Nyelvvizsgaközpont újonnan akkreditált nyelvvizsgáján, amely előreláthatóan 2023 októberétől lesz elérhető.

A nyelvvizsga a mai tényállás alapján nem kötelező sem a felsőoktatási felvételihez, sem pedig a diploma átvételéhez, ennek ellenére a nyelvtudás továbbra is kincs. A Zöld Út Nyelvvizsgaközpont ezt a nyelvi készséget a lehető legmodernebb módszerekkel, és a valódi élethelyzetekben átélhető, nemzetközi témák közepette hivatott megtanítani a vállalkozó szellemű jelentkezőnek. A nyelvvizsga-bizonyítvány birtokában a munkavállalás folyamata is könnyebb, hiszen a hivatalos dokumentummal igazolt nyelvtudás jelentős előnyt hozhat az arra alkalmas pályázók számára – a felsőoktatási felvételinél számító plusz pontokról már nem is beszélve.


nyelvvizsga.hu, fiatal lány könyvekkel a fején egyensúlyozik, szőke lány könyvekkel egyensúlyozik

forrás: pexels.com


A Zöld Út Nyelvvizsgaközpont új fejlesztésű általános nyelvvizsgája októbertől kezdve 15 városban lesz elérhető alap-, közép- és felsőfokon, angol és francia nyelvből. Emellett természetesen elérhetők maradnak a központ szaknyelvi vizsgái is angol, német és francia nyelvből a gazdálkodás-menedzsment, az agrár- és környezettudományi, valamint műszaki területeken.

További információk a Zöld Út Nyelvvizsgaközpont oldalán érhetőek el.


Ha érdekel a téma és úgy érzed, hogy maradt még kérdésed ezzel kapcsolatban, akkor érdemes ellátogatnod oldalunk Hasznos infók menüpontjára is, ahol további nyelvvizsgával kapcsolatos kérdésekre kaphatsz választ. Ha pedig a nyelvtanulással kapcsolatban esetleg angol vagy német nyelv felé szeretnél orientálódni, akkor oldalunk Nyelvtanulás menüpontjában találhatsz angol és német nyelvű szintfelmérőket, különféle tananyagokat, szószedeteket, illetve a nyelvtanulást és vizsgázást segítő tippeket és trükköket!

Végül de nem utolsó sorban: ha nyelvvizsgára készülsz, de még nem választottad ki a számodra megfelelő nyelvvizsgaközpontot és vizsgarendszert, akkor az előbbi kiválasztásában nagy segítségedre lesz a Nyelvvizsgaközpontok aloldalunk, ha pedig az utóbbival kapcsolatban lennének kételyeid, akkor a Nyelvvizsgák összehasonlítása menüpontot Neked találtuk ki!

Forrás: Zöld Út Nyelvvizsgaközpont