Melyik vizsgarendszert válasszam? Itt a megoldás!

A Nyelvvizsgák összehasonlítása menüpont segítségével most még könnyebb a leendő vizsgázó számára legmegfelelőbb vizsgarendszer kiválasztása!

Ha tanácstalan, vagy csak szimplán nem tud dönteni a megannyi remek vizsgarendszer között, akkor kattintson a fejlécben található utolsó lehetőségre, a Nyelvvizsgák összehasonlítása menüpontra! Az összehasonlítás lehetővé teszi három vizsgarendszerről szóló információk párhuzamos mutatását, melynek segítségével a legmegfelelőbb vizsga kiválasztása is könnyebbé válik majd!

Az összehasonlítás megkezdéséhez válassza ki az egyes oszlopok tetején található nyilacskákkal, hogy pontosan mely nyelvvizsgákat szeretné összehasonlítani! A művelet során rengeteg hasznos információt tudhat meg az egyes vizsgatípusokról, többek között a következő nyelvvizsga időpontját, vagy hogy használható-e szótár az adott nyelvvizsga alatt.

Ez a kis bab fog majd segíteni a vizsgarendszer kiválasztásában!

A vizsgák kiválasztásánál a legnépszerűbb nyelvvizsga típusok (ORIGO nyelvvizsga, ECL nyelvvizsga, TELC nyelvvizsga, Corvinus nyelvvizsga vagy a BGE nyelvvizsga) mellett lehetőség van az összes Magyarországon letehető vizsga összehasonlítására is. Az általános nyelvvizsgákon kívül a szaknyelvi vizsgákról szóló információkat is megtekintheti a látogató, ehhez csupán az oldal tetején látható Szaknyelvi nyelvvizsgák összehasonlítása gomb megnyomására van szükség.

A funkció segítségével összehasonlíthatjuk a nyelvvizsgák árát (ahogy a fizetési lehetőségeket is), a letehető nyelveket, a következő vizsgaidőpontokat, a szóbeli és írásbeli részek rövid leírását, valamint arra is választ kaphatunk, hogy a felsorolt nyelvvizsgák közül melyik tehető le online.

Ha tanácstalan, ne habozzon: válassza a Nyelvvizsgák összehasonlítását!