Egy nyelvvizsgaközpontnak hála, most plusz pénzt kereshetnek a pedagógusok

Ez sok tanár számára jelenthet megoldást.


Az iTOLC Nyelvvizsgaközpont június 5-én pedagógusnap alkalmából egy rendhagyó ötlettel állt elő:

a tanárok szakiránytól függetlenül, versenyképes fizetésért csatlakozhatnak az intézmény csapatához.

A vizsgaközpont a 2020 óta tartó járványhelyzet alatt is készséggel segíti a pedagógusokat: befagyasztották a vizsgadíjakat, az általuk kidolgozott partnerprogramhoz csatlakozó tanárok diákjai pedig kedvezményes áron tudnak nyelvvizsgát tenni az intézménynél.

nyelvvizsga.hu, kávé és nyelvtanulás

forrás: pexels.com


Lancz Alexandra, az iTolc Nyelvvizsgaközpont vezetője arról beszélt, a vasárnapi pedagógusnap alkalmából szerettek volna különleges figyelmet fordítani a tanárokra, akik most egy teljesen egyedi lehetőséggel élhetnek.

„A pedagógusok életében számtalan kihívás adódik, ami felett könnyen elsiklik a társadalmunk. A nyári szünet idején a túlórapénzzel nem számolhatnak, ahogy a magánórák száma is ritkul. Ezért döntöttünk úgy, hogy bármilyen kicsi is a hangunk, a rendelkezésünkre álló erőforrásokkal és platformokon segítséget próbálunk nekik nyújtani.”

– fogalmazott.

„Szeretnénk olyan pedagógusokkal bővíteni a csapatunkat, akik fantáziát látnak a digitális nyelvvizsgáztatásban és akik tanárként plusz jövedelemre tennének szert a csendesebb hónapokban. Rugalmasak vagyunk, ezért az ajánlatunk azok számára is kiváló esély lehet, akiknek nincs annyi ideje, hogy másodállást vállaljanak.”

Az iTOLC pedagógusnapjáról szóló további részletek a következő linken keresztül tekinthetők meg: https://itolc.hu/pedagogusnap/


Ha érdekel a téma és úgy érzed, hogy maradt még kérdésed ezzel kapcsolatban, akkor érdemes ellátogatnod oldalunk Hasznos infók menüpontjára is, ahol további nyelvvizsgával kapcsolatos kérdésekre kaphatsz választ. Ha pedig a nyelvtanulással kapcsolatban esetleg angol vagy német nyelv felé szeretnél orientálódni, akkor oldalunk Nyelvtanulás menüpontjában találhatsz angol és német nyelvű szintfelmérőket, különféle tananyagokat, szószedeteket, illetve a nyelvtanulást és vizsgázást segítő tippeket és trükköket!

Végül de nem utolsó sorban: ha nyelvvizsgára készülsz, de még nem választottad ki a számodra megfelelő nyelvvizsgaközpontot és vizsgarendszert, akkor az előbbi kiválasztásában nagy segítségedre lesz a Nyelvvizsgaközpontok aloldalunk, ha pedig az utóbbival kapcsolatban lennének kételyeid, akkor a Nyelvvizsgák összehasonlítása menüpontot Neked találtuk ki!

Forrás: Liner.hu